Jocuri Barbie

»

Jocuri cu barbie

Download Jocuri Gratis

Intalnirea cu prietenul

Intalnirea cu prietenul

A venit vremea ca si tu sa ai un prieten . A venit timpul in care tu sa iesi sa intalnesti viitoarea persoana cu care iti vei petrece restul vietii . Trebuie sa te pregatesti pentru aceasta intalnire, ia-ti haine cat mai frumoase, dar cat mai elegante , pentru ca intalnirea va avea loc la un local luxos unde vin personalitati marcante din viata de zi cu zi . Crezi ca il vei putea cuceri pe partener ?

DOWNLOAD ZIP - JOACA
Fotografiaza dansatorii

Fotografiaza dansatorii

In acest joc cu dansuri va trebui sa faci poze acestor doi dansatori, poze care vor insemana puncte. Daca esti un fotograf innascut , va fi foarte usor acest joc , pentru ca va trebui sa ii prinzi in cele mai bune momente ale lor pe acesti doi tineri dansatori . Crezi ca poti face poze care sa ajunga in rama ? Incearca-ti indemanarea , folosind mouse-ul .

DOWNLOAD ZIP - JOACA
Sedinta de Shopping

Sedinta de Shopping

Este foarte cald afara, temperaturi foarte mari , temperaturi cum nu s-au mai inregistrat in ultimii ani . Pe Ana, fata din jocul nostru, o pasioneaza si o relaxeaza sedintele de shopping . Pentru ca a venit vara ea va trebui sa isi reinnoiasca garderoba alegandu-si cele mai frumoase si cele mai la moda hainute, poseste si nu in ultimul rand bijuterii . Arata-i Anei cat de mult o iubesti si incearca sa ii faci toate poftele , facandu-i cadou cat mai multe hainute pe care ea nu a apucat inca sa si le procure.

DOWNLOAD ZIP - JOACA
Garderoba lui Sandy

Garderoba lui Sandy

Esti pregatit sa intri in superba garderoba a lui Sandy, o tanara foarte frumoasa si pasionata de tot ce tine de moda ? Sandy dupa ce isi va alege hainutele , va participa la o sedinta de moda unde va trebui sa se impuna prin poze cat mai frumoase . Ajut-o sa isi gaseasca cele mai frumoase haine si accesorii precum coliere, cercei si alte bratari. Ce trebuie sa faci in acest joc ? Trebuie sa deschizi garderoba si sa intri in lumea lui Sandy , o lume formata numai din hainute .

DOWNLOAD ZIP - JOACA
Jennifer super modelul

Jennifer super modelul

Jennifer este o super tipa , perfecta pentru meseria de model . Auzind acestea, Jennifer s-a apucat sa isi caute niste haine care sa i se potriveasca. Dintre acestea , Jennifer, a ales cateva , insa , nu stie ce hainute sa aleaga din garderoba pentru a-si face premiera pe scena de modelling . Ajut-o sa isi aleaga tinuta perfecta , formata din hainute, o poseta, niste accesorii care sa atraga atentia si o coafura pe masura ei . Jennifer iti va multumi pentru ceea ce ai facut pt. ea , daca va ajunge un model cunoscut . Succes !

DOWNLOAD ZIP - JOACA